Skip to main content

Chilitofu

Tofu er virkelig god til at optage smag, så den kan stort set bruges i alle retter.

Samlet tid
25
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 400 gr.
    Fast tofu
  • 25 gr.
    gochujang
  • 25 gr.
    Hoisinsovs
  • 50 gr.
    Rødløg
  • 2 gr.
    Friskkværnet peber
  • 4 gr.
    Salt
  • 4 gr.
    Sukker
  • 25 gr.
    Sesamolie
  • 20 gr.
    Hvidløg
  • 10 gr.
    Chili (vælg selv styrken)
  • En smule vand.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10
  • Tilberedningstid
    15

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op på middelvarme.

  2. Skær tofuen i store tern.

  3. Skær rødløget i fine tern. hvidløgene kvases og chilien skæres i tyndeskiver.

  4. Kom olie og løg på panden, og brun løgene en smule.

  5. Tilsæt chili og hvidløg, sammen med salt, peber og sukker.

  6. Svits det af i et lille minut.

  7. Kom så hoisin og gochujang, og lad det “smelte”.

  8. Tilsæt lidt vand og kom tofuen i.

  9. Tofuen er klar når alt væsken er reduceret til en klistret karamel.

  10. Server det til ris, nudler eller i friske forårsruller.

  11. Velbekomme.

Går godt til