Skip to main content

Whiskysauce

Whiskysauce er en super lækker sauce, eller skulle man sige sovs? Uanset hvad, så er den møg lækker og nem, og passer ekstremt godt til en god bøf!

Samlet tid
6 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 100 gr.
    Smør
  • 70 gr.
    Tomatpuré
  • 1 spsk.
    Tørret rosmarin
  • 1 tsk.
    Salt
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 3 spsk.
    Whisky
  • 250 ml.
    Kaffefløde (9%)

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    1 min.
  • Tilberedningstid
    5 min.

Fremgangsmetode

  1. Start en gryde op på mellemhøj varme og smelt smøret i gryden.

  2. Når smøret er smeltet, tilsættes tomatpuréen og det hele røres sammen.

  3. Tilsæt nu rosmarin, salt, peber og whisky til gryden og rør det hele godt rundt.

  4. Hæld fløden i og skru op for varmen, så det hele kommer op i kog. Så snart det koger, skrues der ned igen og så er den klar!

  5. Nyd saucen til en lækker bøf – det gjorde jeg 😉

Går godt til