Skip to main content

Grillet kalkun køller, men først i Sous vide

med bacon, cashewnødder

Samlet tid
ca. 5 timer
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 2 stk.
    Kalkun underlår
  • 50 gr.
    Æble
  • 50 gr.
    Soltørrede tomater
  • 50 gr.
    Andefedt
  • 50 gr.
    Forårsløg
  • 40 gr.
    Muscovado
  • 20 gr.
    Hvidløg
  • 20 gr.
    Balsamico
  • 15 gr.
    Sød sennep
  • 10 gr.
    Paprika
  • 10 gr.
    Spidskommer
  • 10 gr.
    Salt
  • 5 gr.
    Sort peber
  • 3 gr.
    Korianderfrø
  • 3 gr.
    Røget paprika
  • 1 gr.
    Allehånde

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    ca. 20 min
  • Tilberedningstid
    ca. 4 timer og 40 min.

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Blend alle ingredienserne til at marinaden sammen.

  2. Smør Kalkununderlårene ind i marinaden.

  3. Kom dem i vakuumposen med det restende mariande.

  4. Vakuum og forsejl posen.

  5. Kom det i på vandbad på 77 grader i 4 timer.

  6. Efter 4 timer, forberedes grillen.

  7. Tag lårene ud af posen, og kom marinaden i en skål.

  8. Kom lårene på grillen på grillen, og grill dem ca. 3-4 min på hver side. Smør gerne marinade på minimum.

  9. Velbekomme.

Går godt til