Kylling i karry
Er der noget vi ka’ li’ – så det kylling i karry! 😉
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at skære løg i strimler og palmekål, grønne bønner og æblet i tern Skær kyllingen i tern Varm en gryde eller en stor sauter pande op, tilsæt smør og karry og lad karryen stege let i smørret, for at fremhæve smagen i karry krydderiet. Når du har gjort det, skrues der op for varmen, og der tilsættes kylling og løg som steges til kyllingen er gennemstegt. Når kyllingen er gennemstegt, tilsættes kokosmælken og det hele røres godt rundt. Tilsæt nu grøntsagerne og bland det hele godt sammen. Hvis du synes at “sovsen” er for tynd, kan du lade den stå lidt længere på komfuret, ellers er der klar til servering. Server gerne med ris, og drys eventuelt lidt peanuts og koriander ud over retten. Samlet tid
Fremgangsmetode