Skip to main content

Cremet one-pot tortellini

Hvis man bare koger tortellini og spiser dem som de er, så har man ingen spænding i livet… Såååå derfor giver vi den lige lidt ekstra, for virkelig at nyde denne lækre pastatype.

Samlet tid
10 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 250 gr.
    Tortellini med prosciutto
  • 50 gr.
    Smør
  • 2 tsk.
    Dijon sennep
  • 40 gr.
    Pecorino romano
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    2 min.
  • Tilberedningstid
    8 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at bringe en gryde med vand i kog.

  2. Kog tortellinien efter pakkens anvisninger – det plejer at være i ca. 2 minutter.

  3. Når den har kogt, hældes vandet fra, men behold 1 dl af vandet i gryden sammen med pastaen.

  4. Skær smøret i tern og tilsæt det til gryden med pastaen – rør det rundt til smøret er smeltet.

  5. Tilsæt dijonsennep og riv osten ned i gryden.

  6. Kværn peber ud over, men husk at smage til, da peberen ikke må overtage smagen.

  7. Rør det hele godt sammen og så er der klar til servering.

Går godt til