Ingredienser til 2 servering(er)
Tænd ovnen på 200 grader varmluft Læg en bageplade med pomfritter på og hælde olie over og drys med en god grov salt eller flagesalt. Kyllingebryst bankes lidt fladt eller deles i 2 hvis stykket er meget tykt. Pisk et æg og vend kyllingefileterne i ægget. Knus cornflakes godt med hænderne og bland det med pankorasp. paner kyllingefileterne i panko/cornflakes og sørg for at de er godt dækket til hele vejen rundt. De skal gerne have et godt lagt rasp. Afslut med at drysse med salt og peber. Gerne noget god flagesalt. Tænd en dyb pande eller gryde med friture olie og vent til olien er varm. Når olien er varm lægges de 2 kyllingestykker ned i og skal så frituresteges i ca 6-8 min. Hold øje med dem, de skal være gyldne men ikke for mørke. Når de har opnået den perfekte gyldne farve, tager du dem op og lægger dem på et spækbræt. Bicamac sauce laves ved at finhakke rødløg og syltede agurker eller cornichonger. Det blandes med æblecidereddike, salt og peber, sukker, french sennep, ketchup og Mayonaise. Varm bollerne i ovnen. Briocheboller skal ikke have mere end et minut ca. tag dem ud og steg dem på panden så de får en lækker sprød skorpe. Nu skal burgeren samles. Smør underbollen med Mayo, læg et par skiver salat, så kyllingefiletten, lidt majs, en 1/4 avocado i skiver, et par skiver peberfrugt og et par friske løgringe. Overbollen smøres med bicmac sauce og burgeren samles. Pomfritterne tages ud af ovnen og serveres med burgeren og din foretrukne pomfrit-dybbelse. Her har du en lækker sprød kyllingeburger med gode friske grøntsager i og den gode lækre fedme fra den friterede kylling. Perfekt til en hyggelig aften. Den er godkendt af sønnike på 7 så den er bestemt børnevenlig. Samlet tid
Fremgangsmetode