Ingredienser til ca. 500 ml servering(er)
- 50 gr.Udkernet chilli
- 400 gr.Cherry tomater
- 1 hovedHvidløg
- 1 stk.Zittauer løg
- 1/2 dl.Æblecidereddike
- 1/2 dl.Olivenolie
- smag til medSalt
Samlet tid
-
Forberedelsestid15
-
Tilberedningstid90
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Tænd ovnen på 200
-
Udkern chillierne, det står dog en frit for, men det sikre at saucen ikke bliver alt for stærk.
-
Skyl tomaterne og kom dem i et ildfast fad
-
skild hvidløget i fed, og kom dem i fadet med skal på.
-
kom 1/5 af chillierne i fadet
-
kom et skvæt olie i fadet sammen med salt og bland det sammen
-
kom fadet i ovnen i 20 min.
-
imens skæres løget ud i grove stykker
-
tag fadet ud
-
pil hvidløgene
-
kom resten af ingredienserne i en gryde
-
kog/simre det i 20 min
-
blend indholdet og lad det simre i 5 min.
-
forbered glas til opbevaring
-
kom saucen på glas og lad det køle helt ned.
Går godt til