Skip to main content

Chilli-tomat sauce

Samlet tid
110 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til ca. 500 ml servering(er)

  • 50 gr.
    Udkernet chilli
  • 400 gr.
    Cherry tomater
  • 1 hoved
    Hvidløg
  • 1 stk.
    Zittauer løg
  • 1/2 dl.
    Æblecidereddike
  • 1/2 dl.
    Olivenolie
  • smag til med
    Salt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15
  • Tilberedningstid
    90

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 200

  2. Udkern chillierne, det står dog en frit for, men det sikre at saucen ikke bliver alt for stærk.

  3. Skyl tomaterne og kom dem i et ildfast fad

  4. skild hvidløget i fed, og kom dem i fadet med skal på.

  5. kom 1/5 af chillierne i fadet

  6. kom et skvæt olie i fadet sammen med salt og bland det sammen

  7. kom fadet i ovnen i 20 min.

  8. imens skæres løget ud i grove stykker

  9. tag fadet ud

  10. pil hvidløgene

  11. kom resten af ingredienserne i en gryde

  12. kog/simre det i 20 min

  13. blend indholdet og lad det simre i 5 min.

  14. forbered glas til opbevaring

  15. kom saucen på glas og lad det køle helt ned.

Går godt til