Den nemme bacon-porretærte

Nogle gange må det godt være let, og det kan sagtens være lækkert også! Denne tærte er hurtig at lave, og så skal den bare i ovnen og hygge sig.

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 1 servering(er)

  • 2 stk.
    Tortilla pandekager
  • 200 gr.
    Bacontern
  • 200 gr.
    Fintsnittet porre
  • 250 gr.
    Hytteost
  • 6 stk.
    Æg
  • 125 gr.
    Revet mozzarella
  • 2 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 1 tsk.
    Flagesalt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min.
  • Tilberedningstid
    45 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at sprødstege baconen.

  2. Imens baconen steger, kan du snitte porren ( det svarer ca. til en hel porre ).

  3. Bland bacon, porre, hytteost, salt, peber og æg sammen i en skål – rør det godt sammen.

  4. Skær den ene tortilla pandekage over på midten, og læg dem så i et ildfast fad/tærteform, som vist på billedet.

  5. Hæld tærtemassen ned i formen, på pandekagerne.

  6. Bag i ovnen i 35 min. på 180 grader varmluft, eller til massen føles fast.

  7. Hæld så mozzarellaen ovenpå og bag den i 10 minutter på 200 grader varmluft.

  8. Tag tærten ud og lad den køle i 10 minutter før du skærer den.

Går godt til
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til shoppen