Den nemme bacon-porretærte
Nogle gange må det godt være let, og det kan sagtens være lækkert også! Denne tærte er hurtig at lave, og så skal den bare i ovnen og hygge sig.
Ingredienser til 1 servering(er)
Start med at sprødstege baconen. Imens baconen steger, kan du snitte porren ( det svarer ca. til en hel porre ). Bland bacon, porre, hytteost, salt, peber og æg sammen i en skål – rør det godt sammen. Skær den ene tortilla pandekage over på midten, og læg dem så i et ildfast fad/tærteform, som vist på billedet. Hæld tærtemassen ned i formen, på pandekagerne. Bag i ovnen i 35 min. på 180 grader varmluft, eller til massen føles fast. Hæld så mozzarellaen ovenpå og bag den i 10 minutter på 200 grader varmluft. Tag tærten ud og lad den køle i 10 minutter før du skærer den. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig