Skip to main content

Selleribøffer

Veganske

Samlet tid
60 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 6 servering(er)

  • 100 gr.
    Rasp
  • 60 gr.
    Chiafrø
  • 4 gr.
    Salt
  • 350 gr.
    Selleri
  • 100 gr.
    Løg
  • 20 gr.
    Hvidløgspulver

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    40 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft,

  2. Skæld og rens sellerien.

  3. Riv sellerien på et groft rivejern og kom det i en skål.

  4. Snit løget, eller riv det på samme rivejern.

  5. Kom alle ingredienser i den samme skål som sellerien.

  6. Med hænderne blandes det hele sammen, der skal klemmes godt på massen, således at væden masseres ud af sellerien.

  7. Lad det stå og trække i 15-25min.

  8. Varm en pande op med olie.

  9. Form bøffer af 100-110gr stykket.

  10. Steg dem i olien, ca. 3-4 minutter på hver side.

  11. Kom dem i et fad og stil dem i ovnen i 20 min. eller panden hvis den kan holde til det.

  12. Bon appetit.

Går godt til