Ingredienser til 6 servering(er)
Tænd ovnen på 175 grader varmluft, Skæld og rens sellerien. Riv sellerien på et groft rivejern og kom det i en skål. Snit løget, eller riv det på samme rivejern. Kom alle ingredienser i den samme skål som sellerien. Med hænderne blandes det hele sammen, der skal klemmes godt på massen, således at væden masseres ud af sellerien. Lad det stå og trække i 15-25min. Varm en pande op med olie. Form bøffer af 100-110gr stykket. Steg dem i olien, ca. 3-4 minutter på hver side. Kom dem i et fad og stil dem i ovnen i 20 min. eller panden hvis den kan holde til det. Bon appetit.100 gr.Rasp60 gr.Chiafrø4 gr.Salt350 gr.Selleri100 gr.Løg20 gr.Hvidløgspulver Samlet tid
Forberedelsestid40 minTilberedningstid20 min Fremgangsmetode
Går godt til