Skip to main content

Chili sin carne

Samlet tid
1 time og 30 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Svampe
  • 2 dåser
    Bønner (forskellige)
  • 1 l.
    Vand
  • 2 store
    Løg
  • 1 hoved
    Hvidløg
  • 1 pakke
    Frisk timian
  • 1 dåse
    Hakkede tomater
  • 1 dåse
    Tomat puré (stor)
  • 1 stk.
    Svampe bouillon
  • 1 stk.
    Gulerod (stor)
  • 1 stk.
    Kartoffel (stor)
  • Chili efter eget valg
  • 1/2 dl.
    Olie
  • Krydderiblanding
  • 2 spsk.
    Paprika
  • 2 spsk.
    Spidskommen
  • 1 spsk.
    Brunfarin
  • 1 spsk.
    Peber
  • 1 spsk.
    Sennepspulver
  • 1 spsk.
    Korianderfrø
  • 1 spsk.
    Cayennepeber
  • 1 tsk.
    Allehånde

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    1 time og 15 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Start med at forberede alle grønsagerne ved at skrælle dem og skær dem i nogenlunde samme størrelse. Undtagen hvidløgene, de skal have skal på, ellers brænder de på for hurtigt.

  2. Varm en sauterpande ved middelhøj varme, med olie i.

  3. Kom svampene i olien og steg dem gyldenbrune.

  4. Tilsæt alle de andre grønsager.

  5. Kom Chili, tomat pure og kryderriblandingen i sammen og svits det kort.

  6. Tilsæt tomat, drænet bønner, bouillonterning, timian og vand.

  7. Kog det op, og skru da ned for det og lad det simre til sovsen tykner.

  8. Smag til med salt og peber.

  9. Server noget godt brød til.

  10. Velbekomme.

Går godt til