
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Skær tomaterne og chili i halve eller grove stykker. Kom dem i et ovnfastfad sammen med 20gr olie, hele hvidløgsfed, salt og peber. Kom fadet i ovnen i 25 min. Imens skæres løget ud i skiver og kommes i en gryde eller en pande. kom sukker, brun farin, vin og det festende olie i panden, og rør det godt rundt. Tænd for blusset på middellav varme. Løgene skal karameliseres lidt. Når tomaterne er færdige kommes de i en gryde sammen med løgene og frisk oregano. Husk at fjern hvidløgsskallerne. Kom grønsagsbouillon i gryde, bring det hele i kog. Kog suppen i 15 min. I mens kan du riste brød til. Tag oreganoen ud, og kom basilikummen i og blend det hele sammen. Server brød, creme fraiche og evt. en smule revet parmesan til. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode