Skip to main content

Forårsruller (små)

Den lækre lille snack fra sydøstasien, som er et sikkert hit hver gang, og så er de slet ikke så svære at lave.

Samlet tid
1 time 30 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til ca. 30 servering(er)

  • 500 gr.
    Hakket svinekød
  • 1 stk.
    Æg
  • 1 stk.
    Stor gulerod
  • 1/2 dl.
    Fiskesovs
  • 20 gr.
    Sorte svampe
  • 40 gr.
    Galsnudler
  • 2 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 1 tsk.
    Sukker
  • 1 tsk.
    Salt
  • 1 pakke
    Forårsrulledej 250 mm
  • 1-2 l.
    Fritureolie
  • 1 stk.
    Æg til forsegling af forårsrullerne.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    45 min
  • Tilberedningstid
    45 min

Fremgangsmetode

  1. Sørg for at forårsrulledejen er tøet op.

  2. Kom svampe og glasnudler i en skål, hæld frisk kogt vand over det.

  3. Kom kød, æg, fiskesovs, salt, peber og sukker i en skål og rør det sammen.

  4. Dræn vandet fra svampe og glasnudler.

  5. Riv guleroden op i farsen.

  6. Skær svampene i tynde strimler og glasnudlerne skæres/klippes i mindre stykker.

  7. Kom svampe og nudler i skålen med farsen og rør det godt sammen.

  8. Varm fritureolien op i en gryde/fritøse.

  9. Så skal forårsrullerne rulles: se rullevejledning herunder.

  10. Forårsrullerne kommes i olien ca. 3-5 ad gangen og de er færdige når de flyder i toppen af olien.

Går godt til