Forårsruller (små)

Den lækre lille snack fra sydøstasien, som er et sikkert hit hver gang, og så er de slet ikke så svære at lave.

Samlet tid
1 time 30 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til ca. 30 servering(er)

  • 500 gr.
    Hakket svinekød
  • 1 stk.
    Æg
  • 1 stk.
    Stor gulerod
  • 1/2 dl.
    Fiskesovs
  • 20 gr.
    Sorte svampe
  • 40 gr.
    Galsnudler
  • 2 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 1 tsk.
    Sukker
  • 1 tsk.
    Salt
  • 1 pakke
    Forårsrulledej 250 mm
  • 1-2 l.
    Fritureolie
  • 1 stk.
    Æg til forsegling af forårsrullerne.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    45 min
  • Tilberedningstid
    45 min

Fremgangsmetode

  1. Sørg for at forårsrulledejen er tøet op.

  2. Kom svampe og glasnudler i en skål, hæld frisk kogt vand over det.

  3. Kom kød, æg, fiskesovs, salt, peber og sukker i en skål og rør det sammen.

  4. Dræn vandet fra svampe og glasnudler.

  5. Riv guleroden op i farsen.

  6. Skær svampene i tynde strimler og glasnudlerne skæres/klippes i mindre stykker.

  7. Kom svampe og nudler i skålen med farsen og rør det godt sammen.

  8. Varm fritureolien op i en gryde/fritøse.

  9. Så skal forårsrullerne rulles: se rullevejledning herunder.

  10. Forårsrullerne kommes i olien ca. 3-5 ad gangen og de er færdige når de flyder i toppen af olien.

Går godt til
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til shoppen