
Ingredienser til 6 servering(er)
Tag et glas øl eller vin, for du skal nyde det her! Start med at stege din bacon, til de er sprøde Tag dit oksekød op i en stor skål, for du skal røre det sammen med følgende ingredienser: Sennep, salt, peber, hvidløg og dine stegte bacontern. Når kødet er rørt sammen former du dem til burgerbøffer, alt efter hvilken størrelse du ønsker, så kan der blive mellem 6 og 8 bøffer. Du kan vælge at stege dem på en pande, men da det nu er en grillburger, så skal vi have dem på grillen for at få den bedste smag! Giv dem et par minutter på hver side, smør dem så med bbq sauce på begge sider, og smid så en skive cheddar på, som så kan smelte ned af burgerbøffen. Dressingen Imens dine bøffer griller, kan du nemt lave dressingen! Her skal du snitte dine drueagurker i fine tern – bare hak løs på dem! Bland så dine drueagurker med resten af ingredienserne til dressingen, smag eventuelt til med salt. Samletid Nu er det tid til at samle din burger – vi mener at man får det bedste resultat hvis man flækker bollerne og rister dem på indersiden, for så er det nemmere at smøre dressingen ud og så er der lidt ekstra sprødhed. Smør dressing ud på underbollen og tilføj 2 blade hjertesalat, smid bøffen på og snit så nogle tynde løgringe som du kan smide ovenpå bøffen og den smeltede cheddar. Dryp en gang engelsk sauce på overbollen inden du samler din burger helt. Hvis du er lidt ekstra livsnyder, kan du altid tilføje vores Bacon whiskey kompot til burgeren også! Server eventuelt burgeren med nogle pommes frites og en god kold IPA! Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig