Ingredienser til 2 servering(er)
Start med at skære tomater, æbler, hvidløg, løg og chili i grove stykker. Varm en gryde op på mellemvarme, med olivenolien i, og tilsæt så alle de hakkede grøntsager, vand og tomatpuré til gryden. Når det er ristet af i ca. 2 minutter, skrues der ned på lav varme og her skal det så simre i de næste 20 minutter, under låg. Når det hele har simret i 20 minutter, tilsættes sukker og æblecidereddike. Rør det hele sammen og lad det stå i 5 minutter mere. Nu er det tid til at blende det hele, hvis du har en stavblender er det bare at blende det i gryden, ellers kan det hældes på en blender ( bare pas på, for det er varmt ) Når det hele er blendet, smages det til med salt og peber, og eventuelt mere syre fra æblecidereddiken. Så er den klare til servering, eventuelt til burgeren eller fritterne 😉 Samlet tid
Fremgangsmetode