
Grønne asparges og tomat salat.
En perfekt salat til en grill aften, eller en god bøf.
Samlet tid
120 min
Sværhedsgrad
Nem
- 500 gr.Cherrytomater
- 25 gr.Frisk timian
- 3 spsk.Balsamico
- 1 hovedHvidløg
- 250 gr.Grønne asparges
- 1 tsk.Groft salt
- 1/2 dl.Olivenolie
- Smag til med salt og peber
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid110 min
Fremgangsmetode
-
Tænd ovnen på 110 grader varmluft.
-
Skyl tomaterne og og skil hvidløget ad.
-
Kom dem i et ildfast fad sammen med salt, peber, timian, olivenolie og balsamico.
-
Vend det hele rundt og stil fadet i ovnen i ca. 2 timer.
-
20 min inden tomaterne er færdige klargøres de grønne asparges.
-
Knæk enderne af aspargesene og kom dem på en pande sammen med lidt olie, salt og peber.
-
Varm panden op til middelhøy varme, og lad de grønne asparges svitse lidt.
-
Tag aspargesene af panden og skær dem i 1-2 cm stykker.
-
Tag tomaterne ud af ovnen, og hæld aspargesene op i det ildfaste fad.
-
Bland det og server det mens det er varmt.
-
Velbekomme.
Går godt til