Skip to main content

Grønne asparges og tomat salat.

En perfekt salat til en grill aften, eller en god bøf.

Samlet tid
120 min
Sværhedsgrad
Nem

  • 500 gr.
    Cherrytomater
  • 25 gr.
    Frisk timian
  • 3 spsk.
    Balsamico
  • 1 hoved
    Hvidløg
  • 250 gr.
    Grønne asparges
  • 1 tsk.
    Groft salt
  • 1/2 dl.
    Olivenolie
  • Smag til med salt og peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    110 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 110 grader varmluft.

  2. Skyl tomaterne og og skil hvidløget ad.

  3. Kom dem i et ildfast fad sammen med salt, peber, timian, olivenolie og balsamico.

  4. Vend det hele rundt og stil fadet i ovnen i ca. 2 timer.

  5. 20 min inden tomaterne er færdige klargøres de grønne asparges.

  6. Knæk enderne af aspargesene og kom dem på en pande sammen med lidt olie, salt og peber.

  7. Varm panden op til middelhøy varme, og lad de grønne asparges svitse lidt.

  8. Tag aspargesene af panden og skær dem i 1-2 cm stykker.

  9. Tag tomaterne ud af ovnen, og hæld aspargesene op i det ildfaste fad.

  10. Bland det og server det mens det er varmt.

  11. Velbekomme.

Går godt til