Skip to main content

Stegte nudler m. oksekød og sukkerærter

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 400 gr.
    Kinesiske æggenudler
  • 350 gr.
    Flanke steak
  • 100 gr.
    Sukker ærter
  • 3 store
    Skalotteløg
  • 5 fed
    Hvidløg
  • 4 stk.
    Kaffir limeblade
  • 1/4 dl.
    Soja
  • 1/4 dl.
    Fiskesovs
  • 2-3 stk.
    Chili efter eget valg
  • Olie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    15 min

Fremgangsmetode

  1. Bring vand i kog i en stor gryde.

  2. Skær flanke steaken i tyndeskiver og kom den i en skål.

  3. Snit hvidløgsfedene og et skalotteløg fint, og kom det op i skålen med kød.

  4. I samme skål tilsættes der soja, fiskesovs og kaffir limeblade og blandes godt. Kom film over skålen, og lad det trække i 20 min.

  5. Imens koges nudlerne, når de er færdige skylles de kort med koldt vand.

  6. Varm en wok/suaterpande/støbejernesgryde op til høj varme.

  7. Pil og skær 2 skalotteløg i kvarte og skær ærterne i grove stykker, det samme med chilien.

  8. Kom olie i wokken, og kom kødet i og svits det af.

  9. Kom dernæst grønsagerne i og svits dem hurtigt.

  10. Tilsæt nudlerne og steg dem sammen med det hele i 1 minuts tid.

  11. Server det hele varmt med lidt frisk koriander til.

  12. Velbekomme.

Går godt til