Skip to main content

Svensk pølseret

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 500 gr.
    Kogte kartofler
  • 450 gr.
    Pølser
  • 1 stort
    Løg
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 142 gr.
    Tomatpure
  • 3 dl.
    Fløde
  • 2 spsk.
    Paprika
  • Smør til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    20 min.

Fremgangsmetode

  1. Skær løg, kartofler og pølser ud i store stykker og kvas hvidløgene

  2. Varm en pande til middelvarme med smør på.

  3. Kom løgene på og steg dem klare.

  4. Tilsæt pølserne og paprikaen og svits det af i små 15 sekunder.

  5. Kom nu kartofler, tomatpure og fløde i panden.

  6. Skru lidt ned og lad det simre i 10-15 minutter.

  7. Smag til med salt og peber.

  8. Server det med lidt frisk persille og purløg.

  9. Velbekomme.

Går godt til