Ingredienser til 5 servering(er)
Kom sukker og vand i en lille gryde. Varm gryden til at sukkeret er smeltet og der ikke er flere sukkerkorn tilbage. Kom fløde og mælk i en skål og pisk det stift. Tag sukkerlagen og hæld den over i en ren skål. Hæld det i en fin stråle langs kanten. Pisk i lagen samtidigt med at æggeblommerne hældes i, og piskes til en æggesnaps, tilsæt eventuelt vanilje. Kom den lune æggesnaps i flødeskummet og vend det forsigtigt rundt. Kom det hele i en bøtte og stil det i fryseren. Ismassen skal røres i, hvert 15. minut cirka 5 gange. Det er på den femte omrøring at man tilsætter smag til isen, hvad end det chokolade, frugt eller karamel. Lad isen fryse helt, det tager 2-4 timer alt efter hvor stor en bøtte man har brugt og ens fryser. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig