Halloumi fries
En nem, hurtig og lækker erstatning af kartoffel fritten 😉
Ingredienser til 2 servering(er)
Start med at varme olien op i en pande, på højeste varme. Skær halloumien ud i stænger der er ca. 1 cm tykke. Bland mel, salt og paprika i en dyb tallerken. Put dine skiver af halloumi i melblandingen og vend dem rundt, så de har mel på alle sider. ( tag evt. 5 styks af gangen ) Når olien er varm ( dette kan tjekkes med bunden af en træske, hvis der er fine bobler, er den klar ), lægges de mel-dækkede halloumistykker i olien, en af gangen. Hold gerne stykket i olien i 2 sekunder, så den ikke klistrer fast til bunden. Giv skiverne 20 sekunder på den ene side, vend dem så om og giv dem 20 sekunder mere. Når de har fået i alt 40 sekunder, ligges de over på fedtsugende papir. Så er de klar til servering! Samlet tid
Fremgangsmetode
Jeg lavede en chilimayo som dyppelse, ved bare at blande lidt sriracha og hellmans mayo sammen.