
Ingredienser til 5 servering(er)
Kødbollen Blend mælk, æg, salt, peber og hvidløg til en ensartet masse. Kom kød og mel sammen i en skål og hæld den blendede masse i. Rør farsen sammen til den kun lige er samlet. Tag en gryde og kog bouillonen op. Form små kødboller og kom dem i den kogende bouillon. Det er vigtigt, at man ikke arbejder for meget med farsen, da det kan få bollerne til at blive seje. Kog dem i 5-7 min. og tag dem op og læg dem i et fad/skål. Lad bouillonen koge og reducere mens karrysovsen laves. Karrysovs. Smelt smørret i en sautepande eller en gryde, og kom karryen i, når smørret har skummet. Kom melet i og rør det rundt, til mel og smør er helt inkorporerede. Hæld da mælken i med en fin stråle under konstant omrøring. Tilsæt fløde og bouillon og rør det rundt. Kom kødbollerne i karrysovsen og lad det simre i 30 min. Kog risene. Smag karrysovsen til med salt og peber. Bon appetit. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode