Ingredienser til 12 servering(er)
Rør kold mælk, æg og gær i en røremaskine, til en ensartet væske. Kom mel, salt, sukker og kardemomme i og rør det i 4 min ved hastighed 2 (Kennwood Chef Xl) Kom nu smøret i og ælt det yderligere 4 min. Til sidst skrues hastigeheden op på 4 i to minutter. Sluk maskinen og dæk dejen til med madfilm, om det er i den samme skål eller en ny er lige meget. Lad den stå på køkkenbordet i 30 min. Fordel dejen i 80gr. stykker og spænd stykkerne op til små boller. Læg bollerne i et bagepapirsbeklædt ovnfast fad. Lad dem hæve, tildækket i 30 min. Tænd ovnen på 220 gr. Bag hvederne i 15 min. til de er gyldenbrune. Lad dem køle ned i 10 min. inden de serveres. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode