Skip to main content

Ovnstegt kyllingelår.

Lørdagskylling kan sagtens være en hverdagskylling og den kommer i alle afskygninger her er den med salt, peber, rosenkål, champignon og hvidløg.

Samlet tid
55 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 5 stk.
    Kyllingelår (hele lår)
  • 2 stk.
    Hvidløg
  • 10-15 stk.
    Rosenkål
  • 5 store
    Champignon
  • 1/2 dl.
    Olivenolie
  • 8 gr.
    Friskkværnet peber ( ca. 1 spsk)
  • 8 gr.
    salt ( ca. 1 spsk)

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    50 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 160 grader

  2. Rens rosenkålen og halver dem, det sammen gøres med champignon og hvidløg.

  3. Kom kyllingelårene i et ovnfast fad.

  4. Fordel rosenkål, champignon og hvidløg mellem lårene og hæld olien over det hele.

  5. Drys salt og peber over det hele

  6. Sæt det ind i ovnen og lad det stege i 50 min.

  7. Bon appetit.

Går godt til