
Ovnstegt kyllingelår.
Lørdagskylling kan sagtens være en hverdagskylling og den kommer i alle afskygninger her er den med salt, peber, rosenkål, champignon og hvidløg.
Samlet tid
55 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 160 grader Rens rosenkålen og halver dem, det sammen gøres med champignon og hvidløg. Kom kyllingelårene i et ovnfast fad. Fordel rosenkål, champignon og hvidløg mellem lårene og hæld olien over det hele. Drys salt og peber over det hele Sæt det ind i ovnen og lad det stege i 50 min. Bon appetit.5 stk.Kyllingelår (hele lår)2 stk.Hvidløg10-15 stk.Rosenkål5 storeChampignon1/2 dl.Olivenolie8 gr.Friskkværnet peber ( ca. 1 spsk)8 gr.salt ( ca. 1 spsk) Samlet tid
Forberedelsestid5 minTilberedningstid50 min Fremgangsmetode
Går godt til Flere lækkerier til dig