Keftedes (Græske kødboller)
Disse kødboller er en sand eksplosion af smag, hvilket kan tilskrives brugen af friske urter som mynte, persille og oregano.
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at rive rødløgene ned i en stor skål Riv eller pres hvidløgene derned også Hak persille og mynte fint og hæld det ned i skålen Tilsæt nu resten af ingredienserne til farsen og rør det hele godt rundt! Brug evt. hænderne til at mase det hele sammen med. Rul kugler af farsen – de skal være ca. på størrelse med en bordtennisbold. Varm en pande op på mellemhøj varme og tilsæt olivenolie, til du har dækket bunden af panden med olien. Tag en skål og hæld melet i skålen, og dyp så dine farskugler i melet, til de er dækket af mel hele vejen rundt. Steg dem så i den varme olie, til de er gennemstegte og sprøde udenpå. Samlet tid
Fremgangsmetode