Skip to main content

Pizzasnegle

Samlet tid
2 timer og 30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 12 servering(er)

  • 400 gr.
    Tipo 00
  • 100 gr.
    Fuldkornsmel
  • 30 gr.
    Gær
  • 200 gr.
    Vand
  • 100 gr.
    Mælk
  • 20 gr.
    Sukker
  • 15 gr.
    Salt
  • 50 gr.
    Smør
  • Tomatsovs
  • 1 dåse
    Hakkede tomater
  • 45 gr.
    Tomatpure
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 1 lille
    Løg
  • 1 stk.
    Udkernet chilli
  • 2 tsk.
    Salt
  • 1 tsk.
    Sukker
  • 1 tsk.
    Æblecidereddike
  • Ost
  • 50 gr.
    Ost (valgfrit)

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    2 timer og 15 min
  • Tilberedningstid
    15 min

Fremgangsmetode

  1. Opløs gæren i mælk og vand i en skål.

  2. Kom derefter alle ingredienser til dejen i samme skål og bland det hele, til der ikke er noget tørt mel tilbage.

  3. Lad det stå i 15 min.

  4. Ælt dejen glat på maskine eller i hånden.

  5. Lad den hæve i 30-40 min.

  6. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

  7. Rul dejen ud til en rektangel, med en tykkelse på ca. 1 cm.

  8. Kom alle ingredienserne til tomatsovsen i en blender og blend det helt glat.

  9. Fordel tomatsovsen på dejen og drys med ost.

  10. Rul dejen til en pølse, og skær, med en våd kniv, 5 cm skiver.

  11. Læg sneglene på bagepapir og lad dem hæve i 20 min.

  12. Bag dem i ca. 12 min

Går godt til