
One-pot pasta m. chorizo, fløde og spinat
Forbered dig på at blive fortryllet af denne sensationelle ‘One-pot Pasta’ med knasende chorizo, cremet fløde og frisk spinat. Dette er en uimodståelig symfoni, præsenteret i en enkelt gryde. Pastaen absorberer smagen fra den sydlandske chorizo, der langsomt tilberedes og efterlader en dyb, varm og krydret smag.
Ingredienser til 4 servering(er)
- 1 spsk.Olivenolie
- 250 gr.Chorizo pølse
- 1 stk.Rødløg
- 2 fedHvidløg
- 1 dåseHakket tomat
- 500 ml.Hønsebouillon
- 250 gr.Gemelli pasta
- 250 ml.Piskefløde
- 125 gr.Friske spinatblade
- smag til medSalt
- smag til medFriskkværnet peber
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min.
-
Tilberedningstid20 min.
Fremgangsmetode
-
Start med at skære pølsen i små tern, hak rødløget i små tern og snit hvidløgene i små tern også.
-
Varm en gryde op på fuld skrue og tilsæt olivenolie når gryden er varm
-
Tilsæt så pølsen og steg den godt af, så den får en god stegeskorpe.
-
Skru nu ned på mellemvarm (6 ud af 9 på mit komfur) og tilsæt rødløg og hvidløg og lad det blive blandet godt med pølsen.
-
Tilsæt nu de hakkede tomater og hønsebouillon ( 2 terninger og kogende vand kan gøre det )
-
Tilsæt så pastaen til gryden og sørg for at det er dækket af væsken. Sæt låg på og giv det 6 minutter.
-
Tag nu låget af og tilsæt spinaten, rør den godt rundt, så den mikses godt med resten.
-
Når spinaten er skrumpet, tilsættes fløden og der smages til med salt og peber.
-
Så er den klar til servering – velbekomme!