Skip to main content

One-pot pasta m. chorizo, fløde og spinat

Forbered dig på at blive fortryllet af denne sensationelle ‘One-pot Pasta’ med  knasende chorizo, cremet fløde og frisk spinat. Dette er en uimodståelig symfoni, præsenteret i en enkelt gryde. Pastaen absorberer smagen fra den sydlandske chorizo, der langsomt tilberedes og efterlader en dyb, varm og krydret smag.

Samlet tid
40 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 1 spsk.
    Olivenolie
  • 250 gr.
    Chorizo pølse
  • 1 stk.
    Rødløg
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 1 dåse
    Hakket tomat
  • 500 ml.
    Hønsebouillon
  • 250 gr.
    Gemelli pasta
  • 250 ml.
    Piskefløde
  • 125 gr.
    Friske spinatblade
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min.
  • Tilberedningstid
    20 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at skære pølsen i små tern, hak rødløget i små tern og snit hvidløgene i små tern også.

  2. Varm en gryde op på fuld skrue og tilsæt olivenolie når gryden er varm

  3. Tilsæt så pølsen og steg den godt af, så den får en god stegeskorpe.

  4. Skru nu ned på mellemvarm (6 ud af 9 på mit komfur) og tilsæt rødløg og hvidløg og lad det blive blandet godt med pølsen.

  5. Tilsæt nu de hakkede tomater og hønsebouillon ( 2 terninger og kogende vand kan gøre det )

  6. Tilsæt så pastaen til gryden og sørg for at det er dækket af væsken. Sæt låg på og giv det 6 minutter.

  7. Tag nu låget af og tilsæt spinaten, rør den godt rundt, så den mikses godt med resten.

  8. Når spinaten er skrumpet, tilsættes fløden og der smages til med salt og peber.

  9. Så er den klar til servering – velbekomme!

Går godt til