Skip to main content

Klar svampesuppe

En lækker suppe, som er rig på smagen af svampe. En lækker vinterhalvårsret.

Samlet tid
30 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 2,5 l.
    Vand
  • 30 gr.
    Tørrede kantareller
  • 30 gr.
    Tørret svampemiks
  • 90 gr.
    Grøntsagsfond
  • 1 bundt
    Frisk timian
  • 8 blade
    Pak Choi
  • 1 bundt
    Enoki svampe

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    2 min.
  • Tilberedningstid
    28 min.

Fremgangsmetode

  1. Hæld vandet i en gryde og bring det i kog.

  2. Put alle de tørrede svampe, grøntsagsfonden og timian i det kogende vand og skru ned for varmen, så det bare simrer.

  3. Lad det hele simre i ca. 25 minutter.

  4. Sigt det hele fra, så du kun har væsken tilbage.

  5. Pil 2 blade pak choi til hver servering og snit dem evt. i mindre stykker, hvis de er for store. ( husk at skylle dem for jord inden )

  6. Tag et lille bundt enoki svampe og skær den knoldede bund af, og skil dem lidt ad inden du kommer dem i din servering.

  7. Det var egentlig det. Man kan også tilsætte de kogte svampe, hvis man ønsker.

Går godt til