Koreansk inspireret kyllingeburger
En lækker og lidt spicy burger, som et godt alternativ til burgeren vi alle kender.
Ingredienser til 2 servering(er)
Start med at “butterfly” din kylling – altså, skær den på midten, men ikke hele vejen igennem, så den kan spredes ud som en “sommerfugl”. Hvis kyllingen stadig er tykkere i den ene ende, kan den bankes fladere inden den skal paneres. Pisk ægget i en tallerken, og hæld pankorasp, salt, chilipulver og peber i en anden tallerken. Dyp kyllingebrysterne i ægget først, og derefter i pankoraspblandingen. Varm en pande op på mellemhøj varme og smelt smøret i panden, og tilsæt så dine panerede stykker kylling. Steg brysterne i ca. 4-5 minutter på hver side – hold øje med at paneringen ikke svider og bliver sort. Imens de steger, kan du tage en lille gryde og putte gochujang, honning og smør i den, og varm det stille og roligt op, så smøret smelter og det hele kan blandes til en samlet sauce. Imens de steger færdigt, kan du med fordel riste indersiden af dine briocheboller af på en brødrister. Når kyllingen er stegt er det bare at samle det hele. Start med mayonnaise, så din kylling, smør kyllingen med din gochujang sauce, tilsæt agurker, tomater og salat og slut af med mayonnaise på topbollen også. Så er vi klar til at spise – velbekomme! Samlet tid
Fremgangsmetode