Skip to main content

Spinat vafler

De har en herlig konsistens og så giver det lidt andet liv til den almindelige håndmad.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 10 servering(er)

  • 350 gr.
    Mel
  • 6 stk.
    Æg
  • 200 gr.
    Spinat frisk el. frost
  • 375 gr.
    Sødmælk
  • 1 tsk.
    Bagepulver
  • 2 tsk.
    Salt
  • 1 spsk.
    Friskhværnet peber
  • 1/2 dl.
    Olie

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Fremgangsmetode

  1. Start vaffeljernet op så det er varmt.

  2. Kom alle ingredienserne i en skål/blender og blend det hele sammen til ensartet masse.

  3. Kom en portion i vaffeljernen og bag det ca 5 min.

  4. Gentag til der ikke er mere dej.

  5. Server vaflerne med dit yndlingspålæg.

  6. Velbekomme.

Går godt til