Løgtærte med bacon
Løg og bacon – what’s not to like.
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at varme en pande op, på mellemhøj varme, og steg baconen i 2 minutter Imens baconen steger, kan du snitte løgene i “strimler” Tilsæt løgene til panden og steg dem sammen med baconen, til løgene er begyndt at blive bløde. Tilføj timian, salt og peber til panden og rør det hele godt sammen, og tag så panden af varmen. Tag din tærtebund, placer den i en tærteform, og sørg for at tærtebunden går helt op til kanten af formen. Find en skål og tilsæt dine æg og hytteost, og riv cheddaren ned i skålen også. Tilsæt din løg og bacon blanding til skålen og rør det hele godt sammen. Når det hele er godt blandet sammen hældes det i tærteformen og tærten bages i 50 minutter på 200 grader. Nu er din tærte klar, så velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig