Nem forloren hare (glutenfri)
Forloren hare med bacon er en ægte dansk klassiker, der tit bliver serveret om efteråret eller vinteren.
Baconens fedt smelter ind i det krydrede kød og tilfører ekstra smag og saftighed. Efter den langsomme, omhyggelige tilberedning i ovnen, er resultatet en kødet ‘hare’, der er uimodståeligt saftig indeni og behageligt sprød på ydersiden.
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at blande fars, løgpulver, havsalt, peber og æg sammen i en skål. Når det hele er blandet godt, kan du ligge dine baconskiver ud på et skærebræt, helst med ca. 1 cm. overlap over hinanden. Fordel farsen på baconskiverne og rul den så sammen som en stor pølse svøbt i bacon. Placer din “svøbte pølse” i et ildfast fad og sæt den i ovnen på 220 grader varmluft i 10 minutter. Når de 10 minutter er gået, skrues der ned på 190 grader og der hældes vand ned i fadet. Bag den nu i 40 minutter. Tag den ud af ovnen og lad den hvile i ca. 10 minutter før du skærer i den. Væsken som ligger i det ildfaste fad, kan bruges til at lave en sovs med, så hæld det endelig ikke ud 😉 Samlet tid
Fremgangsmetode
Velbekomme!