Skip to main content

Øllebrød

lavet på Mørk hvidt øl fra Refsvindinge bryggeri

Samlet tid
25 min, men den må gerne så i blød natten over.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Rugbrød
  • 660 ml.
    Hvidtøl
  • 100 gr.
    Sukker
  • 250 ml.
    Piskefløde

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Kom øl, sukker og rubrød i en gryde, skær gerne rugbrødet i tern.

  2. Det kan koges med det samme, men det kan sagtens stå natten over i køleskabet.

  3. Bring det i kog, og skru da ned på lavt blus, så det ikke brænder på.

  4. Lad det simre til der ikke er flere klumper.

  5. Pisk fløden til skum og server det sammen med den varme øllebrød.

  6. Velbekomme.

Går godt til