Den nemme lækre pastaret

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem
Simple Tasty Recipes

Ingredienser til 4 personer servering(er)

  • 300 gr.
    Pasta
  • 150 gr.
    Parmesan
  • 100 gr.
    Chorizo (eller bacon)
  • 100 gr.
    Kalamata oliven
  • 30 gr.
    Smør
  • 2 stk.
    Gulerødder
  • 2 stængler
    Bladselleri
  • 3 fed
    Hvidløg
  • Olie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tern grønsager og chorizo i små stykker ca. 3x3x3 mm undtagen oliven.

  2. Varm olien op i en pande på middelvarme og når den er varm kommes alle ternene i på samme tid.

  3. Kog pastaen efter pakkens anvisning, imens panden steger ternene.

  4. Riv osten

  5. Kom oliven i panden

  6. Når pastaen er klar, gemmes 3dl pastavand og pastaen drænes.

  7. Kom pastaen op i panden sammen med smørret.

  8. Når smørret er smeltet tilsættes parmesan og 3 dl pasta vand.

  9. Vend det rundt til osten er smeltet, og til at al pastaen ser ud til at have et tynd lag oste sovs.

Går godt til
Følg os på instagram

© 2020 - Madhalla. All rights reserved.