Skip to main content

Den nemme lækre pastaret

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 personer servering(er)

  • 300 gr.
    Pasta
  • 150 gr.
    Parmesan
  • 100 gr.
    Chorizo (eller bacon)
  • 100 gr.
    Kalamata oliven
  • 30 gr.
    Smør
  • 2 stk.
    Gulerødder
  • 2 stængler
    Bladselleri
  • 3 fed
    Hvidløg
  • Olie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tern grønsager og chorizo i små stykker ca. 3x3x3 mm undtagen oliven.

  2. Varm olien op i en pande på middelvarme og når den er varm kommes alle ternene i på samme tid.

  3. Kog pastaen efter pakkens anvisning, imens panden steger ternene.

  4. Riv osten

  5. Kom oliven i panden

  6. Når pastaen er klar, gemmes 3dl pastavand og pastaen drænes.

  7. Kom pastaen op i panden sammen med smørret.

  8. Når smørret er smeltet tilsættes parmesan og 3 dl pasta vand.

  9. Vend det rundt til osten er smeltet, og til at al pastaen ser ud til at have et tynd lag oste sovs.

Går godt til