Ingredienser til 5 servering(er)
Smelt smøret i en lille gryde sammen med revet muskatnød. Når smøret er smeltet og skummet af, tilsættes melet og røres godt ud i smøret således alt melet er mættet med smør. Hæld lidt mælk i melmassen af gangen, under god omrøring. – kommer man for meget væske i af gangen risikere man at saucens færdige resultat er klumpet. Når al mælken er i tilsættes mozzarella til Mornaysaucen. Lad den stå ved lavt blus og blive tyk, den er færdig når osten ikke længere trækker tråde i saucen. Sovsen er klar til brug. velbekomme.30 gr.Smør250 ml.Sødmælk250 ml.Fløde40 gr.Mel1/2 stk.Muskatnød125 gr.Mozzarella smag til medSalt og peber Samlet tid
Forberedelsestid2 min.Tilberedningstidca. 20 min. Fremgangsmetode
Går godt til