Skip to main content

Paneret aubergine

Det at panere ting føles lidt uartigt, men ikke desto mindre er det tit og ofte bare mega lækkert. Og her er det ikke undtagelsen, Paneret aubergine smager fantastisk og kan bruges til mange retter og tilbehør.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 2 stk.
    Aubergine
  • 150 gr.
    Rasp
  • 100 gr.
    Mel
  • 2 stk.
    æg
  • 1 spsk.
    Paprika
  • 1 spsk.
    Spidskomme
  • 1 tsk.
    Cayennepeber
  • 1 pakke
    Salt
  • 1 spsk.
    Peber
  • 1/2 l.
    Olie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    40 min

Fremgangsmetode

  1. Varm ovnen op til 230 grader varmluft.

  2. Kom Auberginerne i et fad og kom dem i ovnen i 20 min.

  3. Tag dem ud og læg dem i en skål og dæk dem til med film.

  4. Imens varmes olien op i en pande ved midelvarme, og startes panade-stationen op; 1 tallerken med mel + krydderiere, en med rasp og en med æg.

  5. Tag skindet af auberginerne, men behold toppen på,  og skær dem halvt igennem, og spred dem ud.

  6. Vend dem i mel –> æg –> rasp og om dem i den varme olie, Der kan nok kun være en af gangen.

  7. Vend auberginen når den er gyldenbrun og tag den af når begge sider er ens.

  8. Server dem som schnitzel eller som burger fyld.

  9. Velbekomme.

Går godt til