Skip to main content

Cremet pasta med spinat og bacon

Denne ret kan helt sikkert laves på flere tusinde forskellige måder, men denne her er min favorit! Især fordi der er bacon i.

Samlet tid
20 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 400 gr.
    Penne rigatoni pasta
  • 1/4 l.
    Kaffefløde 9%
  • 200 gr.
    Bacontern
  • 100 gr.
    Spinatblade
  • 40 gr.
    Parmesan
  • 2 fed
    Hvidløg
  • smag til med
    Peber
  • smag til med
    Salt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    15 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at sætte pastaen til at koge og kog den til den er al dente.

  2. Find en stor pande med høj kant, eller en gryde, hvis du ikke har sådan en pande og sæt den på mellemhøj varme.

  3. Steg baconen i panden, til baconen er ved at blive sprød og tilsæt så spinatbladene og rør rundt til spinatbladene er helt krøllet sammen.

  4. Når spinatbladene er krøllet sammen, tilsættes hvidløg, fløde og parmesan ( revet )

  5. Rør det hele godt rundt, og skru ned for varmen, så fløden ikke skiller.

  6. Når pastaen er klar, hældes vandet fra pastaen og pastaen tilsættes til sovsen.

  7. Rør det hele godt rundt og lad det hele samle sig, så det bliver cremet og lækkert. Hvis der er for meget væske, så bliv ved med at røre rundt i det på mellem varme, så vandet fordamper fra fløden.

  8. Husk at smage til med salt og peber 😉

  9. Nu er det klar til servering! Server i en dyb tallerken og riv meget gerne mere parmesan ud over.

  10. Velbekomme

Går godt til