Skip to main content

Wok med kylling

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 400 gr.
    Kylling, gerne med skin
  • 1 stk.
    Rødløg
  • 2 stk.
    Gulerødder (mellem store)
  • 5 stk.
    Brune champignon (store)
  • 1 stk.
    Porre
  • 1/2 stk.
    Broccoli
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 5 stk.
    Stjerne anis
  • Wok sovs.
  • 15 gr.
    Sesamolie
  • 15 gr.
    Soja
  • 10 gr.
    Fiskesovs
  • 10 gr.
    Mirin
  • 12 gr.
    Hvidløg (revet)

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10
  • Tilberedningstid
    20

Fremgangsmetode

  1. Bland alle ingredienserne til wok sovsen.

  2. Skær kyllingekød ud i mellem store stykker.

  3. Skær porre og gulerødder i skrå skiver, tern champignon, skær løget i 1/8 og riv broccolien i buketter.

  4. Varm en pande/wok op med olie.

  5. Når det er meget varmt tilsættes kylling, stjerne anis og 3 hvidløgsfed med skal.

  6. Når kyllingen er gennemstegt tages det af panden og komme i en skål.

  7. Kom lidt ekstra olie i panden/wokken og tilsæt alle grønsagerne.

  8. Svits grønsagerne godt og tilføj kødet.

  9. Lad det stege i 1 min. og kom wok sovsen i og vend det godt rundt.

  10. Server ris eller nudler til, velbekomme.

Går godt til