Skip to main content

Svampe Kebab

Et virkeligt godt kødfrit alternativ.

Samlet tid
3-24 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Portobello svampe
  • 200 gr.
    Snackpeber
  • 150 gr.
    Fenikkel
  • Marinade
  • 40 gr.
    Hvidløg
  • 35 gr.
    Madhalla kebabkrydderi
  • 2 dl.
    Solsikkeolie
  • 8 gr.
    salt
  • 1 stk.
    Lauerbærblad

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    2 timer
  • Tilberedningstid
    45 min.

Fremgangsmetode

  1. Halver fennikel, skær snackpeberen ud i store stykker og rens svampene.

  2. Blend alle ingredienserne til marineden sammen.

  3. Kom marinade og grønsagerne i en stor skål og bland det godt sammen.

  4. Dæk det til med et låg eller folie og lad det stå i ca. 2 timer, gerne natten over.

  5. Tænd ovnen på 240 grader varmluft

  6. Kom grønsagerne på spid, og bag det i ovnen i 45 min. vend det gerne hvert 10 min.

  7. Server det i tacos eller tortillas.

Går godt til