Svampe Kebab
Et virkeligt godt kødfrit alternativ.
Samlet tid
3-24 timer
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5 servering(er)
Halver fennikel, skær snackpeberen ud i store stykker og rens svampene. Blend alle ingredienserne til marineden sammen. Kom marinade og grønsagerne i en stor skål og bland det godt sammen. Dæk det til med et låg eller folie og lad det stå i ca. 2 timer, gerne natten over. Tænd ovnen på 240 grader varmluft Kom grønsagerne på spid, og bag det i ovnen i 45 min. vend det gerne hvert 10 min. Server det i tacos eller tortillas.500 gr.Portobello svampe200 gr.Snackpeber150 gr.FenikkelMarinade40 gr.Hvidløg35 gr.Madhalla kebabkrydderi2 dl.Solsikkeolie8 gr.salt1 stk.Lauerbærblad Samlet tid
Forberedelsestid2 timerTilberedningstid45 min. Fremgangsmetode
Går godt til Flere lækkerier til dig