Skip to main content

Rejer med cremet pasta

med tigerrejer.

Samlet tid
45 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Tigerrejer - eller bare rejer.
  • 400 gr.
    Spaghetti
  • 1 stk.
    Løg
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 1 stk.
    Citronskal (revet)
  • 1 tsk.
    Chiliolie
  • 40 gr.
    Parmesan
  • 50 gr.
    Babyspinat
  • 1 spsk.
    Rødvinseddike
  • 8 stk.
    Cherrytomater
  • 1 spsk.
    Smør
  • 2 spsk.
    Olie
  • 2.5 dl.
    Fløde

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min.
  • Tilberedningstid
    30 min

Fremgangsmetode

  1. Start med at klargøre rejerne.

  2. Bring en gryde med vand i kog til spaghetti.

  3. Snit løg og hvidløg fint.

  4. Kvarter cherrytomaterne.

  5. Varm en pande op med smør og olie.

  6. Kom rejerne på panden og steg dem til dethar fået farve på begge sider og tag dem derefter af.

  7. Kog spaghettien efter anvisninger på pakken.

  8. Kom løg og hvidløg på panden og steg dem klare.

  9. Kom eddike og chiliolie i panden og svits det af.

  10. Tilsæt fløden og kog det cremet.

  11. Kom spinat og rejer i panden.

  12. Netop som spinaten bliver blød, tilsættes  spaghettien direkte fra gryden, sammen med tomaterne.

  13. Bland det hele godt rundt og smag til med salt, peber og citronskal.

  14. Velbekomme.

Går godt til