Skip to main content

Græskarsuppe

Lækker og cremet.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1.2 l.
    Vand
  • 700 gr.
    Græskar
  • 350 gr.
    Løg
  • 250 ml.
    Fløde
  • 2 stk.
    Bouillonterninger efter eget valg
  • 100 gr.
    Æble
  • 35 gr.
    Olivenolie
  • 20 gr.
    æblecidereddike
  • 20 gr.
    Sukker
  • 15 gr.
    Friskkværnet peber
  • 10 gr.
    Frisk timian
  • 8 gr.
    Salt
  • 5 gr.
    Frisk oregano
  • Ristet brød

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    35 min

Fremgangsmetode

  1. Skær løgene i skiver og kom dem i en gryde.

  2. I samme gryde tilsættes olie, sukker, eddike, salt, peber og 1 dl. vand.

  3. Skru op på middelvarme og lad det stå og brune.

  4. Imens skylles græskar og æbler og skæres i tern.

  5. Når løgene er let brunede kommes æbler og græskar i gryden sammen med vand og bouillon og krydderurterne.

  6. Bring det i kog og lad det koge i 25 min.

  7. Rist noget lækkert brød.

  8. Tilsæt fløden og blend suppen.

  9. Suppen er klar til servering.

  10. Velbekomme.

Går godt til