2 cl.Gin1 cm.ingefær4 cl.Rabarbersaft10 cl.DanskvandIsterninger 2 stænglerRosmarin Samlet tid Forberedelsestid 3 min Tilberedningstid 2 min Fremgangsmetode Kom is i et glas. Skær og skræl ingefæren, kom det i isen stød ingefæren med en ske. Hæld gin og rabarbersaft i glasset. Top det op med danskvand, pynt med rosmarin Går godt til Flere lækkerier til dig Spaghetti med kødboller Nem 1 time og 15 min Dumpling (ca. 30 stk) Mellem 90 min. Rabarber drink med gin Nem 5 min Butternut squash cupcakes Nem 35 min. 0 0 Din kurv Din kurv er tomGå til shoppen
Kom is i et glas.
Skær og skræl ingefæren, kom det i isen stød ingefæren med en ske.
Hæld gin og rabarbersaft i glasset.
Top det op med danskvand, pynt med rosmarin