2 cl.Gin1 cm.ingefær4 cl.Rabarbersaft10 cl.DanskvandIsterninger2 stænglerRosmarin Samlet tidForberedelsestid3 minTilberedningstid2 min FremgangsmetodeKom is i et glas.Skær og skræl ingefæren, kom det i isen stød ingefæren med en ske.Hæld gin og rabarbersaft i glasset.Top det op med danskvand, pynt med rosmarin Går godt til Flere lækkerier til dig Kebab-krydderiNem15 min Amerikanske pandekagerNem1 t. 10 m. Bagt ægNem30 min Cremede belugalinser med stegte gulerødder og rosenkål.Mellem40 min © 2021 - Madhalla.All rights reserved. Social Instagram • Facebook • Youtube Kontakthello@madhalla.dk Pressematerialer Er du gammel nok? Er du mere end 18 år gammel? Nej Ja Husk mig 0 0 Din kurv Din kurv er tomGå til shoppen
Kom is i et glas.
Skær og skræl ingefæren, kom det i isen stød ingefæren med en ske.
Hæld gin og rabarbersaft i glasset.
Top det op med danskvand, pynt med rosmarin
© 2021 - Madhalla.All rights reserved.
hello@madhalla.dk
Er du mere end 18 år gammel?