Tænd ovnen på 190 grader. Tag 2 skåle og tør dem af med køkkenrulle. Slå æggene ud og del dem med blommer i den ene og hvide i den anden skål. Kom mel, vaniljesukker og bagepulver i en 3. skål. Pisk æggehviderne stive, husk at tørre piskeinstrumentet med et stykke køkkenrulle først. Kom sukker i æggeblommen, og pisk det hvidt og luftigt. Kom melblandingen i blommerne og vend det let rundt. Kom 1/3 af æggehviden i dejen og slå det godt samme . Vend resten af æggehviden forsigtigt i dejen Spred dejen ud på et stykke bagepapir ca. 25x30cm. Kom dejen i ovnen og bag den i 7 min. Tag den ud og lad den køle i 1-2 min. Tag endnu et stykke bagepapir og drys sukker på. Vend dejen på hoved ned i sukkeret og træk bagepapiret af dejen. Fordel marmeladen på dejen og rul den forsigtigt sammen. Lad den hvile i 5 minutter inden den skæres ud. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode