Skip to main content

Sandwich med mortadella, mozzarella og pesto

Samlet tid
15 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 1 servering(er)

  • 1 stk.
    Sandwichbrød
  • 1 håndfuld
    Mozzarella tern/revet
  • 2 spsk.
    Grøn pesto
  • 7-8 skiver
    Mortadella
  • 1 stk.
    Frisk mozzarella
  • 1/2 stk.
    Rødløg
  • 1 håndfuld
    Ruccolablade
  • 1 tsk.
    Balsamico glace

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    10 min.

Fremgangsmetode

  1. Varm din ovn op til 210 grader, åben dit sandwichbrød og tilsæt den revet/ternet mozzarella og smid den i ovnen i 6-7 minutter, eller til osten er smeltet.

  2. Imens osten smelter kan du snitte rødløget i skiver som danner løgringe.

  3. Når osten er smeltet, tages brødet ud og der tilsættes pesto, mortadella, mere pesto, rødløg og ruccola.

  4. Hæld vandet fra din friske mozzarella og “flå” den til små stykker, som du så spreder over din sandwich.

  5. Hæld nu balsamicoen over den friske mozzarella og nyd din sandwich. Velbekomme!

Går godt til