Skip to main content

Rispakker med kylling og kål

Nogle gange skal det bare være nemt, og det er det helt klart med de her rispapirs pakker, og så giver det et lækkert, sprødt bid! Som man kan se i ingredienserne, har jeg gjort det endnu nemmere for mig selv, ved at købe en pre-snittet kål blanding.

Samlet tid
30 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 6 servering(er)

  • 500 gr.
    Hakket kylling
  • 300 gr.
    Kålblanding
  • 1 stk.
    Grøn chili ( kan undværes )
  • 12 stk.
    Rispapir
  • 1 dl.
    Solsikkeolie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    25 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at stege kyllingekødet en stor pande eller gryde, på mellemhøj varme. Steg gerne i lidt olie, da kyllingekødet er meget fedtfattigt og vil brænde fast hvis ikke.

  2. Når kødet er gennemstegt, tilsættes kålblandingen og den eventuelle chili ( snittet i tynde skiver )

  3. Når kålen har fået, så den ikke længere er sprød, men blød – er indholdet egentlig klar.

  4. PAKKETID

  5. Find et fad eller lign. og fyld det med vand.

  6. Dyp et stykke rispapir i vandet, så det er dækket af vand, tag det op og læg det på et skærebræt. – Bare rolig, det bliver blødt efter lidt tid.

  7. Fyld rispapiret med 1-2 grydeskeer af fyldet, og vent evt. til rispapiret er helt blødt.

  8. Fold rispapiret ind over fyldet, så du laver 4 sider der foldes ind over.

  9. Gør det samme igen, med den pakke du lige har lavet – da vi er nød til at have dobbeltlag, for at der ikke går hul på det når vi skal stege det igen om lidt.

  10. Når du har pakket alt fyldet i dine pakker af 2 stykker rispapir, skal de steges i solsikkeolien.

  11. Olien skal fylde hele bunden af panden eller gryden, hvis den ikke gør det, må du gerne tilsætte mere.

  12. Steg dem på begge sider, til de er gyldenbrune.

  13. Når rispakkerne er stegt gyldenbrune, er de klar til servering.

  14. Serveringsforslag: Lav en sauce med soya, fishsauce, oystersauce, citronsaft og lidt chili, som de kan dyppes i. Eller en chilimayo.

Går godt til