
Ingredienser til 5 servering(er)
- 1 stk.Kylling
- 750 gr.Kartofler
- 150 gr.Rødløg
- 1 stk.Hvidløg
- 10 gr.Friskkværnet peber
- 7 gr.Salt
- 20 gr.Olivenolie
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid90 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Tænd ovnen på 185 grader varmluft.
-
Skræl kartofler, løg og hvidløg.
-
Skær løg og kartofler i grove stykker, og kom det i en gryde/ildfast fad sammen med hvidløg.
-
Klargør kyllingen og kom salt og peber på den og indeni.
-
Kom den i gryden og hæld olien over.
-
Kom låg på, det kan sagtens være sølvpapir, og stil den i ovnen i 75 min.
-
Sæt ovnen på grill og tag låget af, hold godt øje med kyllingen. den skal “bare” have farve.
-
Når kyllingen har en gylden farve, er den klar til servering.
Går godt til