
Vietnamesisk æggekage
Æggekagen her går godt til alle måltider.
Samlet tid
35
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5 servering(er)
- 700 gr.Æg
- 25 gr.Fiskesovs
- 4 gr.Salt
- 3 gr.Friskkværnet peber
- 1 stk.Tomat
- Olie til stegning.
Samlet tid
-
Forberedelsestid5
-
Tilberedningstid30
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Varm en pande op ved middel høj varme, gerne en med tyk bund.
-
Kom æg, fiskesovs, salt og peber i en skål og piske det godt sammen.
-
Når panden er godt gennem varm, kommes der olie på.
-
Hæld en 1/4 af æggemassen i panden, og lad det stege i 1 minut.
-
Kom resten af æggemassen i panden, og skru ned på middel lav varme.
-
Lad den stå i 10 min.
-
Skær en tomat i skiver, og læg dem på toppen af æggekagen.
-
Steg den til overfladen er fast.
Hvis det er muligt, kom da et låg på panden, hvis ikke så tager det bare lidt længere tid.
-
Server ris og frisk grønt til.
Går godt til