Skip to main content

Vietnamesisk æggekage

Æggekagen her går godt til alle måltider.

Samlet tid
35
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 700 gr.
    Æg
  • 25 gr.
    Fiskesovs
  • 4 gr.
    Salt
  • 3 gr.
    Friskkværnet peber
  • 1 stk.
    Tomat
  • Olie til stegning.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5
  • Tilberedningstid
    30

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op ved middel høj varme, gerne en med tyk bund.

  2. Kom æg, fiskesovs, salt og peber i en skål og piske det godt sammen.

  3. Når panden er godt gennem varm, kommes der olie på.

  4. Hæld en 1/4 af æggemassen i panden, og lad det stege i 1 minut.

  5. Kom resten af æggemassen i panden, og skru ned på middel lav varme.

  6. Lad den stå i 10 min.

  7. Skær en tomat i skiver, og læg dem på toppen af æggekagen.

  8. Steg den til overfladen er fast.

    Hvis det er muligt, kom da et låg på panden, hvis ikke så tager det bare lidt længere tid.

  9. Server ris og frisk grønt til.

Går godt til