150 gr.Rygeost85 gr.Creme fraiche 18%35 gr.Havtorn (Frost)1/2 tsk.Salt1/2 tsk.Friskkværnet peber, gerne hvid.Purløg til pynt Samlet tidForberedelsestid5 minTilberedningstid5 min FremgangsmetodeHak havtornen i små stykker og bland det sammen med alle de andre ingredienser.Smag til med salt og peber.Cremen går godt til kiks og grønsagsstave. Går godt til Flere lækkerier til dig Pumpkin SpiceNem5 min. Bagt ægNem30 min ChilliolieNem115 min GnocchiMellem90 min © 2021 - Madhalla.All rights reserved. Social Instagram • Facebook • Youtube Kontakthello@madhalla.dk Pressematerialer Er du gammel nok? Er du mere end 18 år gammel? Nej Ja Husk mig 0 0 Din kurv Din kurv er tomGå til shoppen
Hak havtornen i små stykker og bland det sammen med alle de andre ingredienser.
Smag til med salt og peber.
Cremen går godt til kiks og grønsagsstave.
© 2021 - Madhalla.All rights reserved.
hello@madhalla.dk
Er du mere end 18 år gammel?