150 gr.Rygeost85 gr.Creme fraiche 18%35 gr.Havtorn (Frost)1/2 tsk.Salt1/2 tsk.Friskkværnet peber, gerne hvid.Purløg til pynt Samlet tidForberedelsestid5 minTilberedningstid5 min FremgangsmetodeHak havtornen i små stykker og bland det sammen med alle de andre ingredienser.Smag til med salt og peber.Cremen går godt til kiks og grønsagsstave. Går godt til Flere lækkerier til dig Pommes AnnaNem6-24 timer Æblekage med mandlerNem1 time Chilli-tomat sauceNem110 min Krydret bbq bacon-svinemørbradNem1 time Er du gammel nok? Er du mere end 18 år gammel? Nej Ja Husk mig 0 0 Din kurv Din kurv er tomGå til shoppen
Hak havtornen i små stykker og bland det sammen med alle de andre ingredienser.
Smag til med salt og peber.
Cremen går godt til kiks og grønsagsstave.
Er du mere end 18 år gammel?