
- 750 gr.Kartofler
- 150 gr.Creme Fraiche
- 2 stk.Forårsløg
- 1 tsk.Dijon sennep
- 1 tsk.Valnøde olie eller olivenolie
- 1 tsk.Æblecidereddike
- 1/2 tsk.Sukker
- 1/2 tsk.Peber
- 1/2 tsk.Salt
- 1/2 tsk.Citronskræl
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min
-
Tilberedningstid30 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Rens kartoflerne og skær dem til således, at de har cirka samme størrelse.
-
Kog kartoflerne til de kun lige er færdige.
-
Kom dem i koldt vand, og lad dem køle ned.
-
Snit forårsløgene fint og kom dem i en skål sammen med alle de andre ingredienser.
-
Lad det stå indtil kartoflerne er kølet helt ned.
-
Inden det hele blandes sammen smages creme fraiche blandingen til med salt, peber og sukker endnu engang.
-
Bland det hele sammen, og det er klar til servering.
Går godt til