Skip to main content

Steak sandwich

Steak Sandwich, som får mundvandet til at løbe! Smørmørt kød, bløde karamelliserede løg, hjemmelavet hvidløgsmayo og smeltet ost, pakket ind i sprødt brød. En snasket, saftig sandwich, der tager comfort food til nye højder – og som du vil drømme om natten efter.

Samlet tid
45
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 1 servering(er)

  • 2 stk.
    Bøffer
  • 1 stk.
    Surdejs brød
  • 1 stk.
    Hvidløg
  • 1 stort
    Løg
  • 2 skiver
    Ost
  • 1 god sjat
    Mayonnaise

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10
  • Tilberedningstid
    35

Fremgangsmetode

  1. Start med at skær toppen af hvidløget, kom olie og salt på, pak det ind i sølvpapir og kom det i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.

  2. Skær løget ud i skiver, steg det på panden med rigeligt smør, salt og peber.

  3. Krydre bøfferne med salt og peber.

  4. Når løgene er brunet færdige, tag dem af og kom mere smør på panden.

  5. Tag brødet og skær over på midten, kom det på panden.

  6. Når brødet har fået en lækker gylden farve tages det af panden.

  7. Kom en god klat smør på panden og kom dine bøffer på.

  8. Steg bøffer indtil den ønskede stegning.

  9. Tag dit hvidløg ud af ovnen og mos det ud i mayonnaisen, krydre med salt og peber.

  10. Samle sandwichen, den hjemmelavet hvidløgsmayonnaise, de bløde løg, bøfferne.

  11. Smelt osten på panden og hæld over bøfferne, kom det sidste mayonnaise på og luk sandwichen.

  12. Velbekomme.

Går godt til