![](/wp-content/themes/yootheme/cache/4d/D90F9111-E4E4-4B18-B962-2D274A45553F-scaled-4d6a5810.jpeg)
Salat af grønnebønner
Med bacon, cashewnødder og soltørrede tomater.
Samlet tid
20 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 4 servering(er)
Hvis de grønnebønner kommer fra frost skal de lige tøes op. Varm en pande op med bacon på. I men baconen bliver sprød, blandes: honning, balsamico, hvidløg, olie og salt i en lille skål. Når baconen er sprød tilføjes nødderne og de tørrede tomater. Lad det stege et par minuter. Kom olieblandingen i panden og bland det med pandens indhold. Tilsæt bønnerne og lad det stå og stege i 5-7 min. Velbekomme.350 gr.Haricoverts150 gr.Bacon3 fedHvidløg30 gr.Soltørrede tomater10 gr.Honning10 gr.Balsamico2 gr.Salt20 gr.Oliven olie100 gr.Cashewnødder Samlet tid
Forberedelsestid5 minTilberedningstid20 Går godt til
Fremgangsmetode
Går godt til