Skip to main content

Veganske Risdeller

Det er nærliggende at lave stegte ris AKA egg fried rice, når man har ris til overs, hvilket er lækker! men man kan også lave dem til deller, som smager kanon.

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 600 gr.
    Kogte ris
  • 1 stk.
    Løg
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 1 spsk.
    Oregano
  • 60 gr.
    Mel
  • 1 spsk.
    Røget paprika
  • 1 stk.
    Gulerod
  • 1 spsk.
    Timian
  • 1 spsk.
    Friskkværnet peber
  • 1 tsk.
    Fint salt
  • Ca. 1/2 dl.
    Olie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Snit løgene, riv guleroden og riv/press hvidløgene ned i en stor skål.

  2. Kom resten at ingredienserne i og bland det hele sammen.

  3. Kom olie på en pande og varm den op.

  4. Når olien er klar formes dellerne og steges sprøde på hver side.

  5. De kan serveres til stort set alt.

  6. Velbekomme.

Går godt til